Tartele de somon afumat și praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați tartele de somon afumat și praz. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de praz, unt, aluat filo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tartele De Somon Afumat Și Creveți, Pudră de praz și fenicul cu somon afumat, și Frittata de somon afumat, praz și mărar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un castron mic, combinați untul topit și uleiul de măsline. Periați ușor două cutii de mini-brioșe de 12 căni cu puțin din amestecul de unt-ulei.
Așezați o foaie de aluat filo pe o suprafață de lucru și periați ușor cu puțin din amestecul de unt-ulei. Se acoperă cu restul de 2 foi de phyllo periate cu amestecul de unt-ulei.
Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 2 1/4 inci, decupați 24 de runde phyllo. Apăsați rundele, cu unt în sus, în cupele de briose.
Coaceți aproximativ 4 minute, sau până devin aurii și crocante; nu lăsați filoul să ardă.
Lăsați cupele phyllo să se răcească ușor, apoi transferați cu grijă într-un raft pentru a se răci complet.
Topiți restul de 1 linguriță de unt într-o tigaie mare.
Adăugați prazul și un vârf mare de sare și piper. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, dar inca usor verde, 8-10 minute.
Chiar înainte de servire, lingurați prazul sotat în cupele phyllo. Completați fiecare cană cu o bucată de somon afumat și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.