Tartele de mere și chimen cu înghețată de scorțișoară-cuișoare și sos de cidru-Caramel

Tartele de mere și chimen cu înghețată de scorțișoară-cuișoare și sos de cidru-Caramel
Apple și tartlets chimion cu scorțișoară-cuișoare înghețată și sos de cidru-Caramel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,31 USD pe porție. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți la îndemână zahăr, sos de cidru-caramel, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tartele calde de mere cu sos de vin roșu-Caramel, Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!}, și Sos De Caramel De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul, chimenul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt și procesați, folosind viraje pornite/oprite, până când untul este tăiat în bucăți de mărime de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați 5 lingurițe de apă cu gheață. Se amestecă până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
4
Tăiați în 6 bucăți egale. Apăsați fiecare bucată de aluat în 4 tigaie cu diametrul de 1/2 inch, cu laturile înalte de 3/4 inch și fundul detașabil. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți fiecare crustă; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Așezați 3/4 cană sos de cidru-Caramel într-o tigaie mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați mere și scorțișoară. Gatiti la foc mare pana cand merele sunt clare, aproximativ 8 minute. Se răcește complet umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
3
Așezați raftul în poziția cea mai de jos în cuptor; preîncălziți la 375 buc.f împărțiți umplutura între cruste, suprapunerea merelor, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați tartulele pe raftul cuptorului; coaceți până când merele sunt fragede și crusta este maro la margini, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați la raft; se răcește 30 de minute. Împingeți în sus fundul tigaiei, eliberând tartele. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
7
Reîncălziți sosul rămas în cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Așezați tartulele pe farfurii. Se acoperă cu înghețată și puțin sos cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
SosSos
9
Garnisiți cu struguri și mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
MentăMentă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista