Tartele de fructe de vară

Tartele de fructe de vară
Tartletele cu fructe de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte, păstăi de vanilie, zahăr tos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 668 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare includ Tartele Cu Fructe De Briză De Vară, Tartele de ciocolată-fistic cu fructe de vară, și Tartele de fructe de vară cu nucă de cocos și crustă de ovăz.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crme ptissire, turnați laptele într-o tigaie. Împărțiți păstaia de vanilie pe lungimea sa folosind un cuțit mic ascuțit (nu tăiați complet pe jumătate). Răsuciți vârful cuțitului în interiorul păstăii pentru a se deschide ca o carte la un capăt, apoi rulați cuțitul pe lungimea sa pentru a răzui semințele. (Vezi pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Puneți semințele și păstăia goală într-o tigaie de dimensiuni medii cu laptele și aduceți încet la fierbere ușoară. Reduceți căldura și fierbeți timp de câteva minute. (Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Puneți gălbenușurile de ou, zahărul și făina într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Bateți cu un mixer electric manual până când amestecul devine palid și pufos, ar trebui să lase o urmă care rămâne la suprafață momentan când lamele de tel sunt ridicate. Acest whisking va dura aproximativ 2 minute. (Pas
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se toarnă aproximativ o treime din laptele fierbinte în castron, amestecând cu viteză mică tot timpul până când totul a fost amestecat. Acum amestecați laptele rămas, îndepărtând păstaia. (Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Întoarceți amestecul în tigaie, răzuindu-l din vas folosind o spatulă de cauciuc. Aduceți încet la fierbere, amestecând tot timpul, până când crema este îngroșată, netedă și lucioasă. La început, va arăta puțin aglomerat, dar perseverează continuă să amesteci și va deveni neted. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 minute, amestecând. (Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scoateți crme ptissire de pe foc. Bateți untul până se topește, apoi răzuiți într-un castron. Acoperiți suprafața crme ptissire direct cu folie alimentară (acest lucru va opri formarea pielii). Se lasă să se răcească, apoi se răcește la frigider până este nevoie. (Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Împărțiți patiseria în 8 bucăți egale.
10
Întindeți fiecare pentru a alinia o tavă de tartlet cu canelură adâncă de 7-8 cm, tăiați lăsând puțină patiserie lipită deasupra cutiei. Tapetați fiecare cu o cutie de tort de hârtie și adăugați un strat de fasole de copt. Puneți o tavă de copt și coaceți timp de 10 minute, apoi scoateți hârtia și fasolea și coaceți încă 5 minute până când patiseria este crocantă și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Tăiați orice margini de patiserie care au nevoie de el cu un cuțit mic ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
12
Scoateți din cutii și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
13
Înjumătățiți sau sfărâmați orice căpșuni mari și îndepărtați tulpinile din orice coacăze roșii, apoi amestecați fructele împreună. Umpleți cutiile de patiserie cu crme ptissire și îngrămădiți deasupra un strat generos de fructe. Se pudrează gros cu zahăr glazură și se împrăștie peste niște fistic tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Coacăze RoșiiCoacăze Roșii
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tartletul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista