Tartele De Busuioc De Roșii
Tomate busuioc Tartlets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 159g de grăsime, și un total de 2300 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tapenade de măsline, brânză fontina, produse de patiserie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Tartele de tomate-busuioc, Tartele Cu Busuioc De Roșii Cu Susul În Jos, și Tartule De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: un tăietor rotund de prăjituri de 2 1/4 inci
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați patiseria pe o suprafață de lucru ușor înmuiată. Folosind dinții unei furculițe, înțepați patiseria peste tot. Folosind un tăietor rotund de prăjituri de 2 1/4 inci, tăiați 16 runde de patiserie.
Așezați rundele de patiserie pe foaia de copt pregătită.
Așezați o bucată de hârtie pergament deasupra rundelor de patiserie.
Așezați o altă foaie de copt direct deasupra hârtiei pergament pentru a păstra patiseria chiar și în timp ce coaceți.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute până la auriu.
Scoateți foaia de copt superioară și bucata superioară de hârtie pergament.
Întindeți 1 linguriță de tapenadă pe fiecare rundă de patiserie.
Puneți aproximativ 1 lingură de brânză deasupra. Aranjați 2 bucăți de roșii pe brânză.
Coaceți timp de 5 până la 7 minute până când brânza s-a topit.
Scoateți din cuptor și presărați busuiocul tocat deasupra.
Transferați tartulele într-un platou și garnisiți cu un vârf de fleur de sel.