Tartele Cu Nuci Mixte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tartletele cu nuci mixte. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 194 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, unt, nuci ușor prăjite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartele Mixte De Ciuperci, tartele de pâine, tartele rapide de pâine cu brânză de cartofi, și Bare de alimentare pentru Date și piulițe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°; tapetați o foaie mare de copt cu pergament.
Așezați cojile de filo într-un singur strat pe foaia de copt căptușită.
Combinați untul, atât zaharurile, cât și smântâna grea într-o cratiță mare. Se amestecă la foc mare până se amestecă și începe să fiarbă. Reduceți căldura la mediu și fierbeți ușor, amestecând des, timp de 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă nucile și vanilia. Lucrați cu atenție; amestecul este extrem de fierbinte și va bule.
Lasă să se răcească ușor.
Împărțiți umplutura între cojile de tartă, folosind aproximativ 1 linguriță. în fiecare (Nu umpleți prea mult).
Coaceți până când cojile s-au crocant și sunt aurii deschis, 10 până la 15 minute.
Lăsați să se răcească înainte de servire.