Tartele Cu Budincă De Prune
Tartlets budinca de prune ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 79 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, zahăr pudră, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Tartele Cu Prune Cu Bijuterii, Tartele Cu Budincă De Orez, și Tartele cu budincă de orez italiană cu parfum de lămâie.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 6 minute sau până când prunele sunt fragede și lichidul este aproape absorbit. Se răcește complet.
Preîncălziți cuptorul la 37
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făinurile, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă cu un tel.
Puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 4 minute).
Adăugați amestecul de făină; bate la viteză mică doar până se omogenizează.
Împărțiți aluatul în 24 de porții.
Rulați fiecare porție într-un cerc de 2 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați 1 porție de aluat într-o ceașcă de briose în miniatură acoperită cu spray de gătit. Lingură aproximativ 1 lingură amestec de prune în ceașcă de briose. Repetați procedura cu bilele de aluat rămase și amestecul de prune.
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a fiecărei tartele; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Se presară cu zahăr pudră.