Tarte Individuale Cu Cremă De Lămâie-Lime
Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 178 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, frișcă, coaja de tei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tarte Individuale Cu Bezea Cu Lămâie, Tarte de var cu cremă de nucă de cocos, și Pavlovas Individuale Cu Frișcă De Caș De Lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.Derulați crusta de plăcintă pe suprafața de lucru. Utilizați tăietor rotund de 4 inci pentru a tăia patru runde de 4 inci din crustă. Apăsați fiecare rundă în tigaie de 4 inci; înțepați fundul cu furculița.
Coaceți 5 până la 9 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul pudră și frișca cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Împărțiți uniform între cojile de tartă răcite.
Într-un castron mic, amestecați coaja de tei rasă în cașul de lămâie până se omogenizează. Lingură uniform peste amestecul de brânză cremă în coji până la 1/4 inch de margini.
Se ornează cu frișcă și fâșii de coajă de lămâie și lămâie.