Tarte de mere cu gheață de mere
Nevoie de o desert fără lactate și vegetarian? Tartele de mere cu gheață de mere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, gălbenuș de ou, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Tarte Cu Mere, și Tarte Rustice Cu Mere.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Rulați aluatul foietaj la o grosime de 1/4 inch (soiul cumpărat din magazin va fi cel mai probabil deja această grosime). Cu un tăietor de prăjituri de 5 inci sau folosind un vas și un cuțit, tăiați aluatul în 8 cercuri, cu diametrul de 5 inci și așezați-l pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Puneți câteva găuri în fiecare rundă de patiserie cu o furculiță și puneți foile de copt în frigider, astfel încât aluatul să se poată odihni.Curățați și miezuiți merele.
Tăiați fiecare măr în jumătate și feliați foarte subțire cu un cuțit.
Ungeți fiecare felie cu suc de lămâie și puneți-o deoparte. Faceți o spălare a ouălor amestecând gălbenușul de ou și 2 lingurițe de apă într-un castron mic.
Scoateți rondele de patiserie din frigider și periați suprafața fiecăruia cu spălare cu ouă.
Rulați o linguriță de pastă de migdale într-o bilă, aplatizați-o ca o monedă și așezați-o în centrul unei runde de patiserie; repetați cu celelalte runde. Folosind aproximativ 3/4 dintr-un măr pe tartă, stratificați felii de mere în jurul pastei de migdale, creând un ventilator circular de mere în jurul tartei și lăsând expusă cea mai mare parte a Centrului pastei de migdale.
Puneți torturile la frigider pentru a se odihni 20 de minute.
Scoateți torturile din frigider și presărați fiecare cu 1 lingură de zahăr granulat.
Coaceți 15 minute sau până se rumenesc. Pudrați fiecare tartă cu zahăr pudră și stropiți cu sos de Caramel.
Serviți niște gheață de mere cu fiecare tartă.Asocierea băuturilor: Lustau Pedro Ximincormlnez San Emilio Sherry, Spania. Din cauza sosului de marțipan și caramel, vinul pentru acest fel de mâncare nu ar trebui să sublinieze fructele, ci mai degrabă arome de nuci, gătite. Acest sherry dulce făcut din strugurii Pedro Ximincrunez are gust de smochine uscate, alune și caramel. Este gros și bogat, dar păstrat de la a fi cloying de aciditate surprinzătoare.