Tarte de Crab și anghinare

Tarte de Crab și anghinare
Crab și anghinare Tarte este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați coji de tartă, cremă de brânză, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Încercați Torturi De Anghinare Cu Brânză, Torturi de anghinare și Feta, și Torturi De Anghinare Și Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați carnea de crab, inimile de anghinare, ardeiul gras roșu, crema de brânză, parmezanul, ceapa verde, făina, praful de usturoi și ardeiul negru împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
ParmezanParmezan
Ardei RoșuArdei Roșu
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ceapa VerdeCeapa Verde
CrabmeatCrabmeat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lingurați amestecul de carne de crab uniform în coji de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
CrabmeatCrabmeat
4
Așezați cojile umplute pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tarta este aurie și umplutura clocotește, 45 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Laguna Winery râul rus Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista