Tarte cu unt de lamaie

Tarte cu unt de lamaie
Ai nevoie de un desert prietenos cu fodmap ? Tartele cu unt de lamaie ar putea fi o reteta minunata de incercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 121 de calorii . Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână coji de tartă, albușuri de ou, coji de tartă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare sunt tarte cu ciocolată și cocos , tarte cu ceapă roșie caramelizată Chavrie și tarte cu cremă cu nucă de cocos cu ciocolată neagră .

Instrucțiuni

1
Topiți untul sau margarina într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați coaja, sucul de lămâie și 1 1/2 cană de zahăr. Bate ouăle și gălbenușurile până se îngroașă și se adaugă la amestecul de unt de lămâie. Gatiti la foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Bateți 3 albușuri până se întăresc. Adăugați treptat 1/4 de cană de zahăr și continuați să bateți până când devine tare și lucios. Umpleți cojile de tartă coapte cu cremă de lămâie și acoperiți cu bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) doar până când tartele capătă o culoare maro delicată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista