Tarte cu unt canadiene adevărate, nu?
Tarte cu unt canadiene adevărate, nu? necesită aproximativ 32 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 141 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coji de tartă necoapte, unt, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Încercați Real Canadian Unt Tarte, Canadian unt tarte, și Unt de mere Canadian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Așezați cojile de tartă pe o foaie de copt; presărați stafidele uniform în fundul fiecărei coji de tartă.
Bateți împreună untul, zahărul brun, siropul de arțar, extractul de vanilie și sarea într-un castron; bateți în ou.
Se toarnă amestecul în coji de tartă; presărați fiecare tartă cu nuci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria este maro deschis și umplutura este bulbucată, aproximativ 12 minute. Se răcește pe o grătar, aproximativ 10 minute.