Tarte cu roșii și brânză de capră
Rețeta se pot face tarte cu roșii și brânză de capră în aproximativ 55 de minute. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 4 și costă $2.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 993 calorii. 2357 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de brânză de capră cu usturoi și ierburi, roșii, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Tarte Cu Roșii Și Brânză De Capră, Tarte Cu Roșii Și Brânză De Capră, și Tarte Cu Roșii, Ceapă Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Desfaceți o foaie de foietaj pe o suprafață ușor făinată și rotiți-o ușor până la un pătrat de 11 x 11 inci. Folosind o farfurie lată de 6 inci sau alt obiect rotund ca ghid, tăiați 2 cercuri din foaia de foietaj, aruncând resturile. Repetați cu a doua foaie de patiserie pentru a face 4 cercuri în total.
Așezați cercurile de patiserie pe 2 tigăi de foi căptușite cu hârtie pergament și dați-le la frigider până când sunt gata de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu spre mic și adăugați ceapa și usturoiul.
Se sotează timp de 15 până la 20 de minute, amestecând frecvent, până când ceapa este moale și aproape că nu mai rămâne umezeală în tigaie.
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, vinul și cimbru și continuați să gătiți încă 10 minute, până când ceapa se rumeneste ușor.
Folosind un cuțit ascuțit, marcați o margine lată de 1/4 inch în jurul fiecărui cerc de patiserie. Înțepați patiseria în interiorul liniilor de scor cu dinții unei furculițe și presărați o lingură de parmezan ras pe fiecare rundă, rămânând în interiorul chenarului marcat.
Așezați 1/4 din amestecul de ceapă pe fiecare cerc, rămânând din nou în marginea marcată. Zdrobiți 1 uncie de brânză de capră deasupra cepei.
Așezați o felie de Roșie în centrul fiecărei tarte.
Ungeți ușor Roșia cu ulei de măsline și presărați busuioc, sare și piper. În cele din Urmă, împrăștiați 4 sau 5 cioburi de parmezan pe fiecare tartă.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când patiseria se rumeneste. Tava de jos poate avea nevoie de câteva minute în plus în cuptor.
Se servește fierbinte sau cald.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "