Tarte Cu Roșii
Această rețetă face 24 de porții cu 211 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, ulei de măsline, produse de patiserie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarte Cu Roșii, Tarte cu roșii, și Tarte Cu Roșii Savuroase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Scoateți patiseria de puf din congelator și lăsați-o să se dezghețe timp de 20 de minute.
Desfaceți patiseria pe tejghea și rostogoliți-o, folosind suficientă făină pentru a preveni lipirea.
Ungeți aluatul cu ulei de măsline și, folosind un tăietor de biscuiți de 1 1/2 sau 2 inci, tăiați rondele de aluat.
Așezați rundele de patiserie cu puf pe foaia de copt pregătită și împingeți suprafața patiseriei cu o furculiță. Completați fiecare rundă cu o cantitate mică de Cheddar, apoi cu o felie de roșii.
Presărați sare și piper după gust peste roșie, apoi presărați un vârf de cimbru și aproximativ 1 linguriță de parmezan.
Coaceți aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească 2 până la 3 minute înainte de servire.