Tarte cu ouă II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Egg Tarts II. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 136 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 22 și costă 14 cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 39 de fani. Dacă aveți apă, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarte Portugheze Cu Cremă De Ouă, Caserola Mexicană Cu Ouă, și Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C.)
Într-un castron mare, amestecați făina și sarea împreună. Se amestecă untul cu un tăietor de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Într-un castron mic, bateți oul cu apa rece. Amestecați amestecul de ouă în amestecul de făină pentru a forma un aluat moale. Înfășurați cu plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare jumătate până la grosimea de 1/8 inch. Folosind un tăietor rotund pentru prăjituri cu caneluri de 3,5 inci (8,5 centimetri), decupați 22 de runde. Apăsați aluatul în tigăi de tartă ușor unse de 3 inci.
Într-o cratiță la foc mic, amestecați apa și zahărul până se dizolvă zahărul. Măsurați 1 cană plus 2 linguri din siropul rezultat și lăsați-l deoparte să se răcească.
Într-un castron mare, combinați ouăle, laptele evaporat și vanilia. Bateți până se omogenizează. Se strecoară în sirop rezervat și se amestecă bine.
Se toarnă în coji de tartă pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, sau până când patiseria se rumeneste și umplutura este setată.