Tarte cu cremă de mure
BlackBerry custard tarts este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 497 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 1 oră și 30 de minute. Un amestec de lapte, ouă, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 83 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tarte Cu Cremă, Tarte Cu Cremă De Căpșuni, și Tarte Portugheze Cu Cremă.
Instrucțiuni
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată până la aproximativ 0,5 cm grosime. Radeți peste un praf de nucșoară folosind o răzătoare fină, apoi împrăștiați peste scorțișoară în ciupituri.
Rulați patiseria încă câteva rulouri pentru a apăsa condimentele.
Tăiați cercurile pentru a alinia 6 x 10cm cutii de tartă individuale rotunde, adânci, cu puțină surplombă. Așezați-le pe o foaie de copt și răciți timp de 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tapetați cutiile de tartă cu bucăți mici de pergament de copt scrunched-up, umpleți cu fasole de copt și coaceți orb timp de 15-20 de minute până când devin aurii palide și se fixează.
Scoateți hârtia și fasolea și coaceți încă 10-15 minute până la biscuitate. Se răcește, apoi se taie marginile cu un cuțit mic, ascuțit.
Reduceți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Bateți împreună ouăle și zahărul într-un castron mare.
Puneți smântâna, laptele și vanilia într-o cratiță și dați la fiert.
Se toarnă pe amestecul de ouă, amestecând în timp ce mergeți, apoi se cerne într-un ulcior. Împărțiți murele între cutii, apoi turnați peste cremă pentru a umple cât puteți. Radeți mai mult nucșoară și coaceți timp de 20-30 de minute. Vor fi gata când partea de sus este setată, dar centrele tremură ușor când foaia de copt este jiggled. Se răcește complet înainte de a mânca.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tart în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.