Tarte Cu Cremă De Lămâie De Afine
O porție conține 379 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.14 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr granulat, firimituri de cracker graham și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tarte Cu Afine Cu Cremă De Lămâie Meyer, Tarte Cu Afine Cu Cremă De Lămâie Meyer, și Mici tarte cu cremă de afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu o foaie de copt pe raftul din mijloc.
Amestecați împreună firimiturile de cracker graham, zahărul granulat și untul într-un castron cu o furculiță până se combină bine, apoi apăsați amestecul cu degetele și spatele unei linguri uniform și ferm pe partea de jos și în sus a fiecărei tigaie. (Dacă utilizați ramekins, apăsați amestecul cu 3/4 inch în sus.)
Puneți tigăile de tartă pe foaia de copt preîncălzită și coaceți crustele până se întunecă ușor, aproximativ 10 minute, apoi răciți 10 minute pe un suport. (Ramekins va trebui să se răcească încă 5 minute în frigider.) Împingeți ușor partea inferioară a fiecărei tigaie pentru a slăbi crusta, apoi răsturnați crusta pe mână și așezați-o pe o farfurie de servire. (Dacă utilizați ramekins, lăsați cruste în ramekins.)
În timp ce crustele se răcesc, amestecați împreună zahărul brun, smântâna și vanilia într-un castron mic până când zahărul este dizolvat. Bateți crema de brânză într-un castron mediu cu un mixer electric până se omogenizează, apoi adăugați amestecul de smântână și coaja, bătând până când se combină bine.
Împărțiți umplutura de brânză cremă între cojile de tartă, răspândind uniform, apoi acoperiți cu afine și praf cu zahăr de cofetărie.