Tarte Cu Cremă De Lămâie De Afine

Tarte Cu Cremă De Lămâie De Afine
O porție conține 379 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.14 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr granulat, firimituri de cracker graham și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tarte Cu Afine Cu Cremă De Lămâie Meyer, Tarte Cu Afine Cu Cremă De Lămâie Meyer, și Mici tarte cu cremă de afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu o foaie de copt pe raftul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Amestecați împreună firimiturile de cracker graham, zahărul granulat și untul într-un castron cu o furculiță până se combină bine, apoi apăsați amestecul cu degetele și spatele unei linguri uniform și ferm pe partea de jos și în sus a fiecărei tigaie. (Dacă utilizați ramekins, apăsați amestecul cu 3/4 inch în sus.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Formă TartăFormă Tartă
BolBol
3
Puneți tigăile de tartă pe foaia de copt preîncălzită și coaceți crustele până se întunecă ușor, aproximativ 10 minute, apoi răciți 10 minute pe un suport. (Ramekins va trebui să se răcească încă 5 minute în frigider.) Împingeți ușor partea inferioară a fiecărei tigaie pentru a slăbi crusta, apoi răsturnați crusta pe mână și așezați-o pe o farfurie de servire. (Dacă utilizați ramekins, lăsați cruste în ramekins.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Formă TartăFormă Tartă
4
În timp ce crustele se răcesc, amestecați împreună zahărul brun, smântâna și vanilia într-un castron mic până când zahărul este dizolvat. Bateți crema de brânză într-un castron mediu cu un mixer electric până se omogenizează, apoi adăugați amestecul de smântână și coaja, bătând până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Zahăr BrunZahăr Brun
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
5
Împărțiți umplutura de brânză cremă între cojile de tartă, răspândind uniform, apoi acoperiți cu afine și praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
AfineAfine
Coji De TartăCoji De Tartă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista