Tarta savuroasa cu legume de primavara si branza de capra
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 348 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă $2.64 pe portie se încadrează în bugetul dvs., legumele sărate de primăvară și tartă de brânză de capră ar putea fi o extraordinară vegetarian rețetă pentru a încerca. Un amestec de ulei de măsline, unt, crustă de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tarta Savuroasa Cu Smochine Si Branza De Capra, Tarta Cu Brânză De Capră Cu Cimbru De Mango, și Tartă cu brânză de capră, ceapă de primăvară și alune.
Instrucțiuni
Întindeți crusta de plăcintă pe o suprafață ușor făinată la o rundă de 12".
Transferați în tigaie șiapăsați pe părțile inferioare și în sus.
Coaceți crustaconform instrucțiunilor pachetului.
Lăsați să se răceascăîn tigaie pe un suport de sârmă.
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. tapetați o foaie de copt cu folie.
Tăiați partea superioară 1 1/2 " de vârfuri de sparanghel;rezervă. Tăiați tulpinile în runde de 1/4".
Tăiați bulbii albi din ceapa de primăvară; tăiați șisfert (înjumătățiți dacă folosiți scallions). Feliați părțile verzi palide în bucăți de 1/4". Aruncați asparagustips și bulbi de ceapă de primăvară într-un castron miccu 2 linguri de ulei; se condimentează cu sare și piper.
Așezați într-un singur strat pe foaia pregătită;prăjiți, întorcându-vă o dată, până când ceapa începesă se rumenească și sparanghelul este verde strălucitor șitender, 12-15 minute.
Transferați într-un miccastron. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei și unt într-o tigaie medie peste căldură medie.
Adăugați sparanghel feliat și părți verde pal de ceapă de primăvară; se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapasunt moi, iar sparanghelul este verde aprins si delicat, 6-8 minute.
Lăsați să se răcească ușor în tigaie.
Se întinde uniform pe fundul crustei de tartă.
Bateți brânza și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă peste legume. Scatterasparagus sfaturi și ceapa ceapa de primăvară peste.
Coaceți tarta până când marginile crustei sunt de aurmaro și umplutura este setată, 20-22 minute.
Lasăse răcește în tigaie timp de 20 de minute sau până la 4 ore.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Serviți tarta caldă saula temperatura camerei.