Tarta Rustica De Ceapa Vidalia Cu Cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tarta rustică de ceapă Vidaliană cu cimbru. Această rețetă servește 6 și costă 1,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 475 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ceapă vidaliană, brânză gruyincrucrore, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Tartă de ceapă vidaliană cu slănină, miere locală și cimbru proaspăt, Tarta Rustica De Ceapa, și Tarta Rustica Cu Smochine, Ceapa Si Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente. Gatiti, amestecand ocazional, 8 minute sau pana se inmoaie.
Desfaceți piecrust pe o suprafață ușor făinată. Pat sau rola într-un cerc de 12 inch.
Așezați piecrust pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Presărați 1/2 cană de brânză în centrul crustei. Puneți amestecul de ceapă peste brânză, lăsând o margine de 2 1/2 inch.
Presărați 1/4 cană de brânză rămasă peste ceapă. Îndoiți marginea piecrust în sus și peste ceapă, plisând în timp ce mergeți și lăsând o deschidere lată de 4 inci în centru.
Perie crusta cu albus de ou.
Coaceți la 425 pe raftul cuptorului de Jos 17 până la 19 minute sau până când crusta este aurie.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.