Tarta rustica cu prune si Port

Tarta rustica cu prune si Port
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta rustică cu prune și Port. O porție conține 521 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă, ienibaharul, plus 1 lingură de zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Rustica Cu Prune, Tarta Rustica Cu Prune, și Tarta rustica cu prune si migdale pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Revista