Tarta de foietaj cu mere, migdale și Cardamom
Tarta de foietaj cu mere, migdale și Cardamom este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 2 ore și 20 de minute. 206 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de SippitySup. Mergeți la magazin și ridicați calvados, sare kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați tarta de foietaj cu fructe de migdale, Tarta de foietaj umplută cu cremă de migdale, și Tarta De Patiserie Cu Puf De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați migdalele, zahărul din ceașcă de la calibru, 1 ou întreg, Calvados (dacă se utilizează), cardamomul și sarea în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică. Pulsați de mai multe ori până se formează o pastă moale.
Adăugați unt; se amestecă până se combină bine, aproximativ 10 secunde. Răsturnați amestecul într-un castron mic, acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră sau până la 2 zile.Dacă utilizați o singură foaie mare de foietaj în stil comercial de 14 uncii, tăiați-o într-un dreptunghi de 12 inci pe 9 inci, apoi transferați-o pe o foaie de copt căptușită cu pergament, care a fost ușor stropită cu apă. Vor fi produse de patiserie suplimentare, salvați-le (stivuite și pliate, nu vată într-o minge) pentru o altă utilizare.Dacă utilizați stilul de patiserie cu puf de la magazin alimentar (genul care vine într-un pachet de două uncii de 17 litri cu fiecare foaie pliată în treimi), va trebui să întindeți aluatul. În acest caz, lăsați-le pliate în treimi, dar stivați-le una peste alta, orientate în aceeași direcție. Apoi, pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul foietaj pentru a forma un dreptunghi de aproximativ o grosime redusă de cca. Apoi tăiați patiseria într-un dreptunghi de 12 inci pe 9 inci; transferați-l pe o foaie de copt căptușită cu pergament care a fost stropită cu apă. Vor fi produse de patiserie suplimentare, salvați-le (stivuite și pliate, nu vată într-o minge) pentru o altă utilizare.Odată ce dreptunghiul este așezat pe foaia de copt, tăiați opt benzi de centimetru-inch din partea lungă a foietajului, mutați benzile pe tejghea și recentrați dreptunghiul rămas de 8 inci pe 9 inci, dacă este necesar. Periați cu grijă un chenar de spălare a ouălor de-a lungul fiecărei margini a dreptunghiului de foietaj; salvați spălarea ouălor rămase pentru periajul tartei asamblate. Folosiți patru dintre fâșiile rămase de foietaj pentru a crea o margine ridicată; tunderea pieselor pentru a se potrivi curat la fiecare colț. Apăsați ușor cu degetele pentru a adera. Puneți deoparte ultimele 4 benzi de foietaj ca blat decorativ pentru tartă (opțional). Folosind o furculiță sau un docker, faceți găuri în partea de jos a cochiliei de tartă (nu marginea ridicată).
Transferați coaja de tartă la frigider pentru a se răci neacoperită, timp de aproximativ 1 oră. Acest lucru va ajuta patiseria să-și păstreze forma și să crească bine.Setați suportul cuptorului în poziția centrală, apoi preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. miez și tăiați mărul în cel puțin 36 de felii subțiri. Aruncați-le cu suc de lămâie și restul de 2 linguri de zahăr până când sunt bine acoperite. Pune deoparte.
Scoateți coaja de tartă și umplutura de migdale din frigider. Folosind o lingură, umpleți umplutura de migdale uniform pe fundul cojii de tartă. Apoi neteziți umplutura cu spatele lingurii uniform pe interiorul cojii de tartă. Aveți grijă să o păstrați în graniță. Aliniați feliile de mere în trei rânduri de 12 felii de mere suprapuse (sau mai multe după gust).
Periați marginea de foietaj expusă (blaturi și părți laterale) cu mai multă spălare a ouălor.
Așezați benzile rămase de foietaj decorativ peste mere. Apăsați ușor cu degetele pentru a adera (opțional).
Periați întreaga suprafață a tartei (foietaj și mere) cu spălare de ouă.
Se presară cu zahăr Turbinado, apoi se transferă în cuptorul încălzit.
Coaceți până se umflă și se rumenesc bine; 40 până la 45 de minute.
Se lasă să se răcească pe un raft.
Se servește cald sau la temperatura camerei.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...