Tarta de cartofi dulci cu Caramel de vin rosu

Tarta de cartofi dulci cu Caramel de vin rosu
Această rețetă face 10 porții cu 491 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr granulat, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarta calda de mere cu inghetata de curmale si sos de vin rosu-Caramel, Tarta Cu Cartofi Dulci Tatindam Good Sweet De David Guas & Raquel Pe, și Tarta cu cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un robot de bucătărie, combinați migdalele și zahărul granulat și procesați până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați untul și oul și procesați până la crem, răzuind partea laterală a bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați făina și praful de copt și procesați doar până se formează un aluat, răzuind partea laterală a bolului. Folosind degetele, apăsați aluatul uniform într-o tigaie de tartă canelată de 10 inci, cu fundul detașabil. Se da la frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Tapetați coaja de tartă cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Coaceți coaja de tartă timp de aproximativ 25 de minute sau până când este doar setată. Îndepărtați cu grijă folia de aluminiu și greutățile plăcintei și coaceți coaja de tartă timp de 15 până la 20 de minute mai mult, până când coaja este crocantă și ușor rumenită peste tot.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Lasă să se răcească ușor.
8
Puneți cartofii dulci peste tot cu o furculiță și prăjiți-i la cuptor alături de coaja de tartă timp de aproximativ 1 oră sau până când sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Lasă cartofii să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Curățați și curățați cartofii dulci; ar trebui să aveți aproximativ 1 1/2 căni (rezervați resturile pentru o altă utilizare). Într-un castron mediu, bateți ouăle cu zahărul granulat și zahărul brun deschis, sarea, scorțișoara, ghimbirul și semințele de vanilie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
11
Adăugați cele 1 1/2 căni de piure de cartofi dulci împreună cu smântâna grea și laptele și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi DulciPiure De Cartofi Dulci
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Se toarnă umplutura în coaja de tartă și se coace timp de 20 de minute. Folosind benzi de folie sau un inel de crustă de plăcintă de 10 inci, acoperiți marginea cojii de tartă pentru a preveni suprasolicitarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Coaceți tarta timp de aproximativ 40 de minute mai mult sau până când umplutura este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Transferați într-un raft și lăsați să se răcească complet. Feliați tarta în pene, acoperiți cu caramelul de vin roșu și frisca și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista