Tarta Cu Zăbrele De Migdale De Zmeură

Tarta Cu Zăbrele De Migdale De Zmeură
Zmeura migdale Lattice Tart ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 187 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, migdalele albite, zahărul granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Tarta Cu Zăbrele De Migdale De Zmeură, Tarta Cu Migdale De Zmeura, și Tarta cu gem de zmeura cu Crumble de migdale.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați cuburi de unt și pulsați până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Bateți gălbenușul și apa într-un castron mic, apoi stropiți în amestecul de făină și pulsați până când aluatul formează doar o bilă. Împărțiți aluatul în 2 bile, una puțin mai mare decât cealaltă, apoi aplatizați în discuri groase de 1/2 inch. Se răcește, fiecare disc învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Ungeți tigaia pentru tartă (inclusiv părțile laterale) cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Întindeți un disc de aluat puțin mai mare (păstrând discul rămas răcit) între 2 foi de folie de plastic într-o rundă foarte subțire de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Îndepărtați foaia superioară de folie de plastic și inversați aluatul în tigaie, apăsând ușor pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Rulați peste marginea superioară a tigaiei cu sucitorul pentru a tăia marginea, apoi îndepărtați folia de plastic și aruncați garniturile. Înțepați peste tot fundul cochiliei (dar nu și părțile laterale) ușor cu o furculiță, apoi răciți la congelator 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Căptușiți coaja răcită cu folie unsă cu unt (partea untă în jos) și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Coaceți până când marginea este aurie palidă și patiseria este așezată sub greutăți, 20 până la 25 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți coaja până când fundul este auriu, cu 7 până la 10 minute mai mult. Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Se amestecă împreună zmeura, zahărul și făina într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru, apoi se fierbe la foc moderat, amestecând, până când lichidul din fructe de pădure se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se răcește complet.
1
Pulse migdale cu făină și zahăr cofetari într-un procesor de alimente până la sol fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați unt și extract de migdale și pulsați până când amestecul formează aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1
Se năruie amestec de migdale uniform pe partea de jos a coajă de patiserie răcit. Se amestecă umplutura de zmeură și se întinde uniform peste amestecul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Rulați discul rămas de aluat între 2 foi de folie de plastic într-o rundă de 10 inci (mai mică de 1/8 inch grosime) și transferați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Îndepărtați foaia superioară de folie de plastic și tăiați aluatul cu o roată de patiserie sau un cuțit ascuțit în benzi de 12 (1/2 inch lățime), apoi înghețați benzile pe foaia de copt 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Așezați 6 benzi peste umplutura de zmeură (la 1 inch distanță), aruncând folia de plastic și apăsând capetele pe marginea crustei. Aranjați încă 6 benzi în diagonală pe primele benzi (la 1 inch distanță) pentru a forma o rețea cu spații în formă de diamant. Reparați orice bucăți de aluat rupte apăsându-le cu atenție. Tăiați marginile tuturor benzilor la același nivel cu marginea superioară a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți tarta până când crusta de zăbrele este aurie, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie pe raft 10 minute, apoi se îndepărtează partea de tigaie și se răcește complet tarta, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
* Aluatul, format în discuri, dar care nu este rulat, poate fi răcit până la 1 zi.* Umpluturile de zmeură și migdale pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite separat, acoperite. Aduceți umplutura de zmeură la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista