Tarta cu sunca de anghinare, ciuperci si Parma
Tarta de șuncă de anghinare, ciuperci și Parma necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 612 calorii. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de lapte, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tarta cu sunca de anghinare, ciuperci si Parma, Tarta Cu Ciuperci De Anghinare, și Portmonee Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma).
Instrucțiuni
Așezați făina, parmezanul, untul și un vârf de sare în robotul de bucătărie. Procesați pe scurt.
Adăugați oul și 1 lingură de ulei prin tubul de alimentare, adăugând ulei suplimentar dacă este necesar; ar trebui să puteți aduce aluatul împreună în mâini. Înfășurați în plastic și răciți timp de 1 oră.
Rulați pentru a se potrivi cu o tigaie quiche de 9 inci cu fundul liber. Înțepătură peste tot. Se răcește cel puțin 2 ore, de preferință peste noapte.
Tapetați patiseria cu folie și acoperiți fundul cu fasole nefiertă.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 15 minute.
Îndepărtați folia și fasolea și gătiți încă 5 minute.
Sote; ciuperci în 1 lingură ulei de măsline timp de 10 minute.
Așezați șuncă peste baza de patiserie și acoperiți cu ciuperci și anghinare. Bateți împreună creme fraiche, ouă, pătrunjel și lapte. Se condimentează bine cu piper negru și sare; se toarnă amestecul peste șuncă și legume.
Coaceți 40 de minute, până devin aurii.