Tarta cu sparanghel, lamaie si ricotta
Tarta cu sparanghel, lămâie și ricotta este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită produse de patiserie cu coajă scurtă, fulgi de sare de mare, cremă dublă și ricotta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 47 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tarta Cu Sparanghel Ricottan, Sparanghel-Ricotta Phyllo Tartă, și Tarta cu sparanghel-Ricotta cu branza Comte.
Instrucțiuni
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată într-un cerc de aproximativ 35 cm în diametru. Folosiți sucitorul pentru a ridica patiseria, apoi drapați-o peste o formă de tartă adâncă de 27 cm, cu fundul liber. Apăsați patiseria în lateral, apoi înțepați baza cu o furculiță. Se acoperă cu folie alimentară, apoi se răcește la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Desfaceți tarta și tapetați cu pergament de copt și fasole de copt. Gatiti pe o foaie de copt timp de 10-15 minute, pana cand incepeti sa se intareasca. Bateți 1 din ouă.
Scoateți fasolea și pergamentul de copt, apoi periați ușor tarta peste tot cu oul bătut. Gatiti inca 5-10 minute pana cand patiseria este aurie si crocanta peste tot, apoi lasati sa se raceasca.
Reduceți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Bateți împreună ouăle rămase, apoi turnați smântâna și coaja de lămâie și bateți până se combină bine. Se condimentează cu sare și se toarnă într-un ulcior mare.
Turnați amestecul de smântână în cutia de tartă, apoi aranjați sulițele de sparanghel deasupra. Dollop peste lingurite de ricotta si se presara cu menta, apoi glisați cu grijă în cuptor. Gatiti timp de 25-30 de minute pana cand quiche-ul este setat doar cu cea mai slaba oscilatie in mijloc. Lăsați să se răcească cel puțin 10 minute înainte de a servi fie cald, fie la temperatura camerei, presărat cu fulgi de sare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "