Tarta Cu Mere La Cuptor
Tarta cu mere coapte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 536 calorii, 12g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta de frangipan cu mere-cireșe-ciocolată albă cu Sorbet de mere verzi și compot de coniac de cireșe-mere, Tarte Cu Mere Tatin {Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos}, și Tarta Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face crema: lucrând într-un castron mediu cu un tel, bateți untul și zahărul împreună timp de aproximativ un minut, până când zahărul se dizolvă și untul se albeste puțin.
Bateți migdalele, apoi oul, bătând până când amestecul este amestecat. În cele din urmă, amestecați smântâna și Calvados. Acoperiți vasul și dați-l la frigider până când este nevoie. (Crema poate fi păstrată acoperită la frigider până la 3 zile.)
Pentru a face merele: centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 177° (180C).
Tăiați 4 mere în jumătate și tăiați fiecare jumătate în treimi. Radeți restul de 2 mere pe partea grosieră a unei răzătoare de cutie.
Topiți 1 lingură de unt și 1 lingură de zahăr într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați merele rase și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați merele pe o farfurie.
Adăugați restul de 6 linguri (85 grame) de unt și restul de zahăr în tigaie și, când untul clocotește, aruncați feliile de mere. Gatiti merele, amestecand frecvent, pana se caramelizeaza usor, 5 pana la 7 minute.
Se toarnă Calvados, se oprește focul și se atinge cu atenție un chibrit de lichid. Când flăcările se sting, trageți tigaia din aragaz.
Transferați feliile de mere într-o tigaie (sau păstrați-le în tigaie dacă este rezistentă la cuptor) și coaceți timp de 20 de minute sau până când sunt aproape fierte. Se răcește timp de 30 de minute.
Pentru a asambla tarta: poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 177° (180C). Tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament și puneți coaja de tartă pe foaie.
Puneți crema de migdale uniform în crustă. Se acoperă cu merele coapte, aranjându-le atractiv într-un singur strat. Verificați merele răzuitedacă sunt umede, apăsați-le fie între palme, fie între prosoape de hârtie. Pufați merele rase cu degetele sau cu o furculiță și aranjați-le peste feliile de mere, lăsând o margine goală de aproximativ 2,5 cm.
Coaceți tarta timp de 40 până la 50 de minute, sau până când crema de migdale s-a umflat și merele se rumenesc frumos. Răciți tarta pe un raft; desfaceți-o și serviți-o când este fie doar caldă, fie la temperatura camerei. Îndepărtați cu generozitate Tarta cu zahăr de cofetărie chiar înainte de a o aduce la masă.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;