Tarta cu melasă mai ușoară

Tarta cu melasă mai ușoară
Tarta de melasă mai ușoară necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 100 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă este plăcută de 140 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie gata preparate, melasă, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rețeta Mea De Tartă Cu Melasă, Tarta cu melasă Gingery, și Melasă tartă inimile.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Rulați patiseria subțire pe o suprafață ușor făinată. Căptușiți o formă rotundă de 23 cm x 2,5 cm adâncime, ușurând patiseria în tablă și flautele cu atenție, astfel încât să nu o întindeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Rulați un sucitor peste partea superioară a cositorului pentru a tăia orice exces de patiserie. Înțepați ușor baza de patiserie cu o furculiță. Se răcește timp de 10 minute în timp ce cuptorul se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți forma de flan pe o foaie de copt. Tapetați patiseria cu folie și fasole de copt și coaceți timp de 12 minute până când patiseria este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Scoateți folia și fasolea din cutia de patiserie și coaceți încă 5 minute până când patiseria este foarte aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Scoateți și coborâți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
În timp ce patiseria se coace, faceți umplutura. Bateți oul într-un castron mediu, apoi amestecați frache crme, sirop auriu, melasă, măr și pesmet. Radeți fin coaja de la lămâie și amestecați în amestecul de umplutură cu 1 lingură de suc de lămâie. Se lasă să stea 10-15 minute, astfel încât pesmetul să poată absorbi ușor celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De AurSirop De Aur
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Turnați umplutura în cutia de patiserie și coaceți timp de 30 de minute sau până când umplutura este setată ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți tarta și lăsați-o să se răcească puțin pentru a se întări.
10
Scoateți din tablă și serviți cald sau rece.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista