Tarta Cu Melasă De Mere

Tarta Cu Melasă De Mere
Tarta cu melasă de mere este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,11 USD pe porție. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, calvados și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta cu melasă mai ușoară, Rețeta Mea De Tartă Cu Melasă, și Melasă tartă inimile.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt. Folosind viraje pornite / oprite, tăiați până se formează o masă foarte grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață. Se amestecă până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în folie de plastic și răciți 1 oră. Faceți înainte: aluatul poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați la rece. Se înmoaie scurt la temperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 până la 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Transferați aluatul în 9-inch-diametrutart pan cu fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Tăiați toate, cu excepția a 1/2 inch de surplomb și pliați, apăsând părțile laterale ale aluatului pentru a ajunge cu 1/4 până la 1/3 inch mai sus decât părțile laterale ale tigaiei. Congelați crusta până când este fermă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Crusta de linie cu folie și fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți până când părțile sunt setate, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Îndepărtați folia și fasolea. Continuați să coaceți până când crusta este aurie palidă, străpungând cu furculița dacă bule de crustă, cu 12 până la 15 minute mai mult. Se răcește 30 de minute.Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Împrăștiați pesmetul pe o foaie de copt mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Coaceți până se usucă și crocant, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Combinați siropul auriu, ouăle, frișca, coaja de lămâie, melasa și sarea într-un castron mare; bateți pentru a amesteca. Se amestecă merele și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Sirop De AurSirop De Aur
PesmetPesmet
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
MelasăMelasă
MărMăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți tarta până când umplutura este așezată în centru și apar fisuri la margini, aproximativ 55 de minute. Se răcește în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Se amestecă crincormme fra crincormhe, zahăr și Calvados într-un castron mic pentru a se amesteca bine. Acoperiți amestecul și dați-l la frigider până când este gata de utilizare, până la3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Împingeți ușor în sus fundul tigaiei pentru a elibera tarta.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
3
Serviți tarta ușor caldă sau la temperatura camerei, cu o păpușă de Calvados CR apormulme fra apormulche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
CalvadosCalvados
4
* Un tip de sirop de trestie popular în Marea Britanie; disponibil la unele supermarketuri și la magazinele specialty foods și magazinele Britishimport.** Disponibil la majoritatea supermarketurilor și la magazinele de alimente specializate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De TrestieSirop De Trestie
5
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista