Tarta Cu Melasă De Mere
Tarta cu melasă de mere este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,11 USD pe porție. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, calvados și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta cu melasă mai ușoară, Rețeta Mea De Tartă Cu Melasă, și Melasă tartă inimile.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor 5 secunde.
Adăugați unt. Folosind viraje pornite / oprite, tăiați până se formează o masă foarte grosieră.
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață. Se amestecă până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în folie de plastic și răciți 1 oră. Faceți înainte: aluatul poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați la rece. Se înmoaie scurt la temperatura camerei înainte de rulare.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 până la 13 inci.
Transferați aluatul în 9-inch-diametrutart pan cu fund detașabil.
Tăiați toate, cu excepția a 1/2 inch de surplomb și pliați, apăsând părțile laterale ale aluatului pentru a ajunge cu 1/4 până la 1/3 inch mai sus decât părțile laterale ale tigaiei. Congelați crusta până când este fermă, aproximativ 10 minute.
Crusta de linie cu folie și fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Coaceți până când părțile sunt setate, aproximativ 25 de minute.
Îndepărtați folia și fasolea. Continuați să coaceți până când crusta este aurie palidă, străpungând cu furculița dacă bule de crustă, cu 12 până la 15 minute mai mult. Se răcește 30 de minute.Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Împrăștiați pesmetul pe o foaie de copt mică.
Coaceți până se usucă și crocant, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Combinați siropul auriu, ouăle, frișca, coaja de lămâie, melasa și sarea într-un castron mare; bateți pentru a amesteca. Se amestecă merele și pesmetul.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți tarta până când umplutura este așezată în centru și apar fisuri la margini, aproximativ 55 de minute. Se răcește în tigaie pe raft.
Se amestecă crincormme fra crincormhe, zahăr și Calvados într-un castron mic pentru a se amesteca bine. Acoperiți amestecul și dați-l la frigider până când este gata de utilizare, până la3 ore.
Împingeți ușor în sus fundul tigaiei pentru a elibera tarta.
Serviți tarta ușor caldă sau la temperatura camerei, cu o păpușă de Calvados CR apormulme fra apormulche.
* Un tip de sirop de trestie popular în Marea Britanie; disponibil la unele supermarketuri și la magazinele specialty foods și magazinele Britishimport.** Disponibil la majoritatea supermarketurilor și la magazinele de alimente specializate.