Tarta cu melasă de mere este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,11 USD pe porție. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, calvados și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta cu melasă mai ușoară, Rețeta Mea De Tartă Cu Melasă, și Melasă tartă inimile.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
2
Adăugați unt. Folosind viraje pornite / oprite, tăiați până se formează o masă foarte grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață. Se amestecă până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în folie de plastic și răciți 1 oră. Faceți înainte: aluatul poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați la rece. Se înmoaie scurt la temperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 până la 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Transferați aluatul în 9-inch-diametrutart pan cu fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Tăiați toate, cu excepția a 1/2 inch de surplomb și pliați, apăsând părțile laterale ale aluatului pentru a ajunge cu 1/4 până la 1/3 inch mai sus decât părțile laterale ale tigaiei. Congelați crusta până când este fermă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Crusta de linie cu folie și fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Coaceți până când părțile sunt setate, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Îndepărtați folia și fasolea. Continuați să coaceți până când crusta este aurie palidă, străpungând cu furculița dacă bule de crustă, cu 12 până la 15 minute mai mult. Se răcește 30 de minute.Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
1
Împrăștiați pesmetul pe o foaie de copt mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
2
Coaceți până se usucă și crocant, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Combinați siropul auriu, ouăle, frișca, coaja de lămâie, melasa și sarea într-un castron mare; bateți pentru a amesteca. Se amestecă merele și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Sirop De Aur
Pesmet
Coaja De Lamaie
Melasă
Măr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți tarta până când umplutura este așezată în centru și apar fisuri la margini, aproximativ 55 de minute. Se răcește în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Se amestecă crincormme fra crincormhe, zahăr și Calvados într-un castron mic pentru a se amesteca bine. Acoperiți amestecul și dați-l la frigider până când este gata de utilizare, până la3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calvados
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Împingeți ușor în sus fundul tigaiei pentru a elibera tarta.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
3
Serviți tarta ușor caldă sau la temperatura camerei, cu o păpușă de Calvados CR apormulme fra apormulche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Calvados
4
* Un tip de sirop de trestie popular în Marea Britanie; disponibil la unele supermarketuri și la magazinele specialty foods și magazinele Britishimport.** Disponibil la majoritatea supermarketurilor și la magazinele de alimente specializate.