Tarta Cu Ganache De Ciocolata
Tarta cu Ganache de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 586 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână vodcă, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Ganache De Ciocolata, Tarta Cu Ganache De Ciocolata, și Tarta Cu Ganache De Ciocolata.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Combinați untul, zahărul, semințele de vanilie și sarea într-un castron mare și amestecați până se încorporează uniform.
Adăugați făină și amestecați până când se combină și se formează un aluat moale.
Presărați aluatul peste fundul unei tigaie de 9 inci cu fundul detașabil. Folosind o cană de măsurare sau degetele, apăsați uniform aluatul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei (făinați cana ocazional pentru a preveni lipirea).Acoperiți coaja de tartă cu folie de plastic și lăsați-o să se odihnească la frigider timp de 30 de minute. Odată răcit, înțepați-l peste tot cu o furculiță și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Puneți ciocolata și untul într-un castron mediu; pune deoparte.
Combinați smântâna, zahărul și sarea într-o cratiță mică la foc mediu și amestecați până când zahărul se dizolvă și lichidul este la foc mic, aproximativ 4 minute.
Se toarnă amestecul de smântână peste ciocolată și unt și se lasă să stea până se topește, aproximativ 4 minute. Se amestecă ușor până se omogenizează.
Puneți cireșele, vodca, zahărul și boabele de vanilie rezervate din crustă într-o cratiță mică la foc mediu-mare și amestecați pentru a combina. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, amestecând ocazional, până când cireșele încep să se descompună și siropul s-a îngroșat, aproximativ 50 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Se servește cu felii de tartă.