Tarta cu fructe bunicii
Tarta cu fructe de la bunica durează aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 329 de calorii , 8 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Pentru 70 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de extract de vanilie, unt, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu un scor de 35% , acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Prajitura cu rubarbă a bunicii B , plăcinta cu ananas a bunicii Inez și crocanta cu mere a bunicii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina și sarea; se taie in unt si se scurteaza pana se sfaramiciaza. Adauga treptat apa, amestecand cu o furculita pana cand aluatul formeaza o bila. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul într-un aluat de 13 inchi. cerc.
Transferați la un 9-in. farfurie adâncă de plăcintă.
Puneți fructele de pădure într-un castron mare.
Combinați zahărul, amidonul de porumb, coaja de lămâie, vanilia, ghimbirul și ienibaharul; se adaugă fructelor de pădure și se amestecă ușor pentru a acoperi.
Se toarnă în crustă. Îndoiți marginile de patiserie peste umplutură.
Ungeți aluatul împăturit cu lapte; se presară cu zahăr.
Pentru topping, combinați zahărul și făina într-un castron mic; se taie in unt pana se sfaramiciaza.
Se presara peste umplutura.
Coaceți la 400° timp de 50-55 de minute sau până când aluatul devine maro auriu. Se răcește pe un grătar.