Tarta cu fructe bunicii

Tarta cu fructe bunicii
Tarta cu fructe de la bunica durează aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 329 de calorii , 8 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Pentru 70 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de extract de vanilie, unt, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu un scor de 35% , acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Prajitura cu rubarbă a bunicii B , plăcinta cu ananas a bunicii Inez și crocanta cu mere a bunicii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați făina și sarea; se taie in unt si se scurteaza pana se sfaramiciaza. Adauga treptat apa, amestecand cu o furculita pana cand aluatul formeaza o bila. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul într-un aluat de 13 inchi. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Afine Proaspete, Zmeura, Mure Si Capsuni FeliateFiecare Afine Proaspete, Zmeura, Mure Si Capsuni Feliate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați la un 9-in. farfurie adâncă de plăcintă.
3
Puneți fructele de pădure într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați zahărul, amidonul de porumb, coaja de lămâie, vanilia, ghimbirul și ienibaharul; se adaugă fructelor de pădure și se amestecă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Se toarnă în crustă. Îndoiți marginile de patiserie peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Ungeți aluatul împăturit cu lapte; se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
7
Pentru topping, combinați zahărul și făina într-un castron mic; se taie in unt pana se sfaramiciaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se presara peste umplutura.
9
Coaceți la 400° timp de 50-55 de minute sau până când aluatul devine maro auriu. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista