Tarta cu fistic, cireșe și ciocolată necesită în jur 5 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.76 pe portie. Acest desert are 715 calorii, 10g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. 65 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, conserve de cireșe, fulgi de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tartă Cu Ciocolată Și Fistic, Biscotti Cu Ciocolată-Fistic-Cireșe, și Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Combinați biscotti, unt și zahăr într-un robot de bucătărie. Se amestecă până când amestecul formează firimituri umede care se lipesc între ele atunci când sunt presate. Apăsați ferm firimiturile în fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscotti
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți până devine auriu și se simte ferm la atingere, aproximativ 15 minute. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Întindeți conservele de cireșe peste crusta răcită lăsând o margine de 1/2 până la 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Cireșe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți smântâna într-o cratiță medie la foc mediu până chiar sub fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți tigaia de pe foc și turnați smântâna peste chipsurile de ciocolată. Se amestecă până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cireșele uscate și 1/2 cană de fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Uscate
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
5
Se toarnă umplutura de ciocolată peste conservele de cireșe și se presară deasupra restul de 1/4 cană de fistic. Se dă la frigider cel puțin 5 ore sau de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Cireșe
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
6
Slăbiți tarta de pe părțile laterale ale tigaiei rulând o spatulă subțire de metal în jurul marginii. Desfaceți tarta și transferați-o pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se presară cu un vârf de fulgi de sare, dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă