Tarta cu Cheesecake cu fructe tropicale

Tarta cu Cheesecake cu fructe tropicale
Această rețetă face 10 porții cu 455 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Dacă $1.06 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake Tart cu fructe tropicale ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ou, gălbenuș de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fructe tropicale cu fistic și nucă de cocos, Fructe tropicale în sirop de lemongrass, și Salată Proaspătă De Ton Cu Fructe Tropicale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați untul și tăiați-l, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Bateți 2 linguri de apă cu gheață și gălbenuș de ou într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați la ingredientele uscate și amestecați doar până se formează aglomerări moi umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 până la 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Transferați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 11 inci, cu fundul detașabil. Apăsați în consolă, formând laturi duble groase. Pierce crusta peste tot cu furculita. Înghețați crusta 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
8
Coaceți până se rumenesc, apăsând cu spatele furculiței dacă crusta face bule sau alunecă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați crusta în raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Întindeți jeleul pe fundul crustei și răciți-l. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Folosind mixer electric, bate crema de branza intr-un castron mare pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați zahărul și bateți până devine ușor și pufos. Bateți în ou, apoi vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
3
Adăugați smântână și bateți doar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
4
Se toarnă umplutura în crustă de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți până când umplutura este ușor umflată și centrul se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Transferați la raft și răciți complet. Se da la frigider pana la rece, cel putin 4 ore. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
1
Topiți jeleul într-o cratiță mică și grea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Periați deasupra cheesecake-ului. Suprapuneți felii de papaya deasupra tart în cerc. Aranjați kiwi-urile în felii suprapuse în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
3
Presărați mango în jurul marginii. Puneți pulpa de fructe de pasiune în centrul de tartă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4
Serviți imediat sau refrigerați până la 3 ore.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista