Tarta cu ceapa si Bacon
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 385 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână slănină, semințe de chimen, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta cu ceapa si Bacon, Tarta cu ceapa si Bacon, și Tarta Cu Bacon Si Ceapa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. saut bacon în tigaie mare, la foc mediu-mare, până când este ușor crocant.
Scurgeți toate picăturile de slănină, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Se adauga ceapa la bacon si saut la foc mediu pana cand ceapa este foarte frageda, dar nu se rumeneste, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Bateți oul, smântâna, sarea, piperul și nucșoara într-un castron mare pentru a amesteca. Se amestecă amestecul de ceapă răcit.
Rulați aluatul de pizza pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 13x10 inci.
Transferați pe foaia de copt.
Întindeți amestecul de ceapă peste aluat, lăsând marginea simplă de 1/2 inch în jurul marginilor.
Se presară cu semințe de chimen.
Coaceți tarta până când crema de ceapă este setată și crusta este maro aurie în jurul marginilor și maro pe fund, aproximativ 25 de minute.