Tarta Cu Cartofi Dulci Brandied
Tarta de cartofi dulci Brandied este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 225 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brandy, brânză cremă cu 3 mai puține grăsimi, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Caise Brandied, Tarta Cu Pere-Nuc Brandied, și Tarta Cu Cartofi Dulci Tatindam Good Sweet De David Guas & Raquel Pe.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți crusta de patiserie într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci. Se răcește crusta complet pe un suport de sârmă.
Preîncălziți cuptorul la 32
Bateți cartoful dulce și următoarele 4 ingrediente (cartof dulce prin cremă de brânză) la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine.
Adăugați ouă și coniac și bateți până se omogenizează bine. Lingura de umplere în crusta pregătită.
Bateți albușul de ou, 3 linguri de zahăr brun, sirop de porumb, vanilie și o picătură de sare la viteza medie a unui mixer timp de 2 minute sau până se rumenesc.
Se toarnă amestecul de sirop de porumb peste amestecul de cartofi dulci; se presară cu nuci pecan.
Așezați tarta pe o foaie de copt.
Coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Se răcește complet pe un suport de sârmă.