Tarta Cu Alune De Ciocolata
Această rețetă face 10 porții cu 534 calorii, 6g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, sare, firimituri de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tarta Cu Alune De Ciocolata, Tarta Cu Alune De Ciocolata, și Tarta Cu Ciocolata-Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. inversați partea inferioară a tigaiei cu formă de arc (astfel încât marginea întoarsă să fie dedesubt pentru a îndepărta mai ușor tarta) și închideți partea tigaiei pe fund.
Amestecați firimiturile, untul și 1/8 linguriță de sare într-un castron, apoi apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc.
Coaceți crusta în treimea inferioară a cuptorului 7 minute, apoi crusta rece în tigaie springform pe un raft.
În timp ce crusta se coace, prăjiți alunele într-o tigaie superficială în treimea superioară a cuptorului, amestecând o dată, până devin aurii, aproximativ 7 minute.
Se transferă pe o farfurie și se răcește la temperatura camerei.
Aduceți smântâna la fiert într - o cratiță de 1 până la 2 litri, apoi turnați peste ciocolată într-un castron rezistent la căldură, amestecând până când ciocolata este topită și netedă.
Se amestecă în ciocolată-alune până se combină, apoi se amestecă în nuci și restul de 1/8 linguriță de sare.
Se toarnă umplutura pe crusta răcită și se pune în congelator până se fixează, aproximativ 25 de minute. (Tarta nu trebuie înghețată.)
Îndepărtați partea tigaiei înainte de a servi tarta.
Tarta poate fi făcută cu 4 zile înainte și răcită în tigaie, acoperită.