Tarta Cu Alune De Ciocolata

Tarta Cu Alune De Ciocolata
Această rețetă face 10 porții cu 534 calorii, 6g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, sare, firimituri de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tarta Cu Alune De Ciocolata, Tarta Cu Alune De Ciocolata, și Tarta Cu Ciocolata-Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. inversați partea inferioară a tigaiei cu formă de arc (astfel încât marginea întoarsă să fie dedesubt pentru a îndepărta mai ușor tarta) și închideți partea tigaiei pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Amestecați firimiturile, untul și 1/8 linguriță de sare într-un castron, apoi apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
3
Coaceți crusta în treimea inferioară a cuptorului 7 minute, apoi crusta rece în tigaie springform pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
4
În timp ce crusta se coace, prăjiți alunele într-o tigaie superficială în treimea superioară a cuptorului, amestecând o dată, până devin aurii, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Se transferă pe o farfurie și se răcește la temperatura camerei.
1
Aduceți smântâna la fiert într - o cratiță de 1 până la 2 litri, apoi turnați peste ciocolată într-un castron rezistent la căldură, amestecând până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se amestecă în ciocolată-alune până se combină, apoi se amestecă în nuci și restul de 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
CiocolataCiocolata
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă umplutura pe crusta răcită și se pune în congelator până se fixează, aproximativ 25 de minute. (Tarta nu trebuie înghețată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Îndepărtați partea tigaiei înainte de a servi tarta.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Tarta poate fi făcută cu 4 zile înainte și răcită în tigaie, acoperită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista