Taramasalata cu cartofi
Nevoie de o farfurie vegană? Taramasalata cu cartof ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 233 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, tarama, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Taramasalata cu pâine și cartofi, Cartofi de aur Yukon și Latkes de anghinare din Ierusalim cu maioneză de mere-hrean și Taramasalata, și Taramasalata cu pâine.
Instrucțiuni
Așezați cartoful într-o cratiță mică, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul și fierbeți până la fiert, aproximativ 8 minute.
Scurgeți cartoful și lăsați-l deoparte să se usuce câteva minute, până când se răcește suficient pentru a se descurca.
Folosind un robot de bucătărie, un mixer sau un mortar și un pistil, amestecați cartoful, icrele, șalota și sucul de lămâie, în timp ce stropiți treptat în ulei până când se combină bine.
Transferați amestecul într-un vas de servit și formați-l într-o pâine sau movilă.
Presărați cilantro deasupra și aranjați măslinele în jurul marginilor.
Serviți însoțit de pâine.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;