Tapenadă De Măsline Și Roșii Uscate La Soare
Rețeta de măsline și tapenadă de roșii uscate la soare ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, obțineți un condiment care servește 10. Mergeți la magazin și ridicați roșii uscate la soare, cremă knudsen, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Țara vinului roșie uscată la soare și tapenadă de măsline, Tapenadă de măsline și roșii uscate la soare cu frunze de andive, și Tapenadă de măsline, pătrunjel și roșii uscate la soare cu parfum de portocale.
Instrucțiuni
Procesați primele 3 ingrediente în robotul de bucătărie până se omogenizează bine.
Se întinde pe farfuria de servire; se acoperă cu smântână, roșii prune, pătrunjel și brânză.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.