Tapenade-picior de miel umplut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel umplut cu tapenadă. Această rețetă face 6 porții cu 186 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, căței de usturoi, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Picior de miel dezosat la grătar umplut cu tapenadă de măsline, Cotlete De Miel Cu Tapenadă De Fistic, și Raft de miel ars cu tapenadă de fistic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți o tigaie suficient de mare pentru a ține mielul.
Așezați un raft în tigaie.
Umpleți mielul desfaceți mielul și întindeți partea dezosată cu tapenada.
Rulați mielul bine. Legați-l la intervale de 2 inci cu sfoară de bucătărie. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați fante la 2 sau 3 inci distanță în partea superioară a fripturii. Împingeți feliile de usturoi în fante.
Presărați friptura peste tot cu rozmarin, sare și piper.
Prăjiți mielul aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru a verifica coacerea, introduceți un termometru citit instantaneu în cea mai groasă parte a cărnii. Pentru mediu-rar, temperatura ar trebui să fie de 140 până la 150 de grade F. Acoperiți ușor cu folie și lăsați carnea să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de feliere.