Tamale Marocane
Această rețetă face 20 de porții cu 125 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați 3/4 cană de pansament italian Kraft zesty, pui, aluat tamale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun), și Tamalele columbiene ale mamei (Tamales Colombianos de mi Mammimbal.) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați cojile de porumb în apă fierbinte 30 de minute sau lăsați să stea peste noapte în apă la temperatura camerei. Pregătiți rețeta de aluat Tamale, adăugând chimenul, turmericul și coriandrul cu făina.
Asamblați tamalele răspândind 2 linguri. din amestecul masa (aluat tamale) într-un dreptunghi de 3x2 inci în centrul fiecărei coji de porumb, lăsând aproximativ 2 inci goi în partea de sus a cojii. Lingura 1 Lingura. de pui peste masa în fiecare coajă.
Combinați pansamentul și coriandrul; lingura 1 lingurita. amestec de pansament în centrul amestecului masa din fiecare coajă; pliați peste părțile laterale ale cojii și ambele capete pentru a închide complet umplutura.
Stați tamalele într-un coș cu aburi într-o oală mare umplută 1/4 plină cu apă. (Asigurați-vă că tamalele nu ating apa.) Aduceți apa la fiert; acoperi. Aburiți 1 oră sau până când tamalele se îndepărtează de cojile de porumb, adăugând mai multă apă în oală atunci când este necesar.
Scoateți tamalele din coșul cu aburi; se răcește ușor. Se acoperă cu smântână BREAKSTONE sau KNUDSEN chiar înainte de servire, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.