Tamale de porumb prajite HERDEZ circulo cu creveti Chipotle
Tamalele de porumb prăjite HERDEZ euro cu creveți Chipotle sunt un fără gluten și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 114 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coji de porumb, sos de gătit mexican herdez circulatorc chipotle, făină de masă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ HERDEZ nr. buc. Chipotle Flank Steak, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, și Cheesy Chipotle creveți și porumb Dip.
Instrucțiuni
1
Înmuiați cojile de porumb în apă caldă până când sunt flexibile (aproximativ 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Apă
2
Prăjiți porumbul pe grătar sau sub broiler până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Fulgi De Legume
3
Tăiați sâmburii din știuleți.
4
Cu un mixer de stand, bateți untura / scurtarea împreună cu 1/4 cană de unt până când este foarte ușoară (5 până la 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Untură
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
5
Se amestecă masa și praful de copt împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
6
Alternează amestecul de făină de masă și bulionul de pui cu amestecul de untură cu un mixer electric până când toate sunt complet încorporate și amestecul este tartinabil. Îndoiți porumbul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
(amestec De Masa De Porumb)
Porumb
Untură
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
7
Luați aproximativ 3 linguri de masă și puneți-le în mijlocul a 1 coajă de porumb. Îndoiți coaja în mijloc și înfășurați masa. Îndoiți capetele pentru a face un colet. Folosiți benzi de coajă pentru a face o cravată și a lega coletul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Folie
8
Așezați tamalele într-un abur și aburiți timp de 40 până la 45 de minute. În timp ce tamalele aburesc, încălziți o tigaie la mediu-mare și adăugați 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați creveți și apoi sos și gătiți până când sosul este încălzit și creveții sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Sos
10
Serviți 2 sau 3 Tamale (scoase din coji) pe porție cu creveți și sos stropit.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Cuvaison Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.