Talpă Cu Unt Maro Portocaliu
Talpa cu unt maro portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 333 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Piccata De Talpă Cu Unt Brun Și Struguri, Talpă cu unt brun, sfeclă și capere, și Talpă de unt brun cu mazăre și midii.
Instrucțiuni
Condimentați fileurile cu sare și piper și dragați-le în făină. Scuturați orice exces de făină. Puneți jumătate din ulei într-o tigaie mare la foc mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, sotati peștele pe o parte timp de 3 minute. Apoi răsturnați și gătiți pe cealaltă parte până când tocmai ați terminat, 1 până la 2 minute; fileurile ar trebui să fie maronii aurii și tocmai fierte.
Transferați-le într-un platou și păstrați-le calde într-un cuptor de 93° în timp ce faceți sosul.
Adăugați uleiul rămas și untul într-o tigaie și gătiți la foc mare până când untul începe să spumeze.
Adăugați șalota. Gatiti pana devine auriu si untul este un maro pal alun, aproximativ 1 minut.
Adăugați sucul de portocale și gătiți încă 1 minut.
Adăugați sucul de lămâie. Când amestecul de unt începe să spumeze din nou, scoateți tigaia de pe foc. Condimentați cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Puneți o bucată de talpă pe fiecare farfurie, stropiți cu untul brun și serviți imediat.
Bacsis: investește într-o spatulă de pește. Mai lung și mai lat decât o spatulă obișnuită, este instrumentul de care veți avea nevoie pentru a preveni ruperea peștilor atunci când îl întoarceți sau îl ridicați în tigaie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.