Talpă cu sos de unt de tarhon
Talpa cu sos de unt de tarhon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 4.32 pe portie. O porție conține 209 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui cu sodiu, tarhon, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Talpă cu sos de unt de tarhon, Talpă de lămâie cu sos de unt de crab și tarhon, și Talpă cu sos de unt de lămâie.
Instrucțiuni
Presărați pește cu 1/4 linguriță sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați 2 fileuri de pește în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din tigaie; acoperiți și păstrați la cald. Repetați cu peștele rămas.
Adăugați vin, bulion, șalotă și usturoi în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la aproximativ 1/2 cană (aproximativ 10 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă untul, restul de 1/4 linguriță sare, arpagic și tarhon. Puneți sosul peste pește; serviți imediat.
Notă de vin: aroma delicată și blândă a tălpii necesită un vin alb care nu este în mod evident stejar. Mi se pare că unul dintre noile, așa-numitele Chardonnay neîncălzite funcționează frumos, mai ales că chardonnay are adesea o notă de aromă de unt care preia esența acestui sos cu gust bogat. Noua Zeelandă face multe dintre cele mai bune chardonnays neumblate. Un exemplu fantastic este Kim Crawford Unoaked Chardonnay 2005 de la Marlborough, Noua Zeelandă ($17). - Alina Gavril
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.