Talpă Cu Cal Scăzut
Talpa cu Cal scăzut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 15,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 89G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 745 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ardei gras, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 75%. Sole Meuni Cormorbre, Sole Piccata, și Sole la Meuni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați fileurile de pește într-o farfurie. Puneți puțină sare și piper de lămâie după gust.
Adăugați usturoiul, ceapa feliată, ardeii feliați și apoi puneți sucul de lămâie și uleiul de măsline.
Tăiați roșiile în felii și așezați deasupra pentru a acoperi peștele pentru a nu arde și a rămâne suculent!
Coaceți la 177° timp de 30 de minute aprox!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.