Talamee
Talamee ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 711 calorii, 20g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ulei vegetal, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce e bine. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul în aproximativ 1 cană de apă.
Presărați drojdia deasupra.
Se lasă să stea aproximativ 10 minute, până se spumează.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de drojdie, apa, uleiul și aproximativ jumătate din făină până se omogenizează bine. Se amestecă treptat în restul de făină până când aluatul este suficient de rigid pentru a fi scos din vas. Frământați pe o suprafață făinoasă până când este netedă și elastică, aproximativ 10 minute.
Așezați aluatul într-un vas uns și acoperiți cu o cârpă. se lasă să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii. Acest lucru va dura 1 până la 2 ore.
Împărțiți aluatul în secțiuni de dimensiunea unui grapefruit. Formați în bile netede, acoperiți cu o cârpă și lăsați să crească din nou timp de aproximativ 30 de minute.
Pe o suprafață ușor făinată, aplatizați fiecare bilă la o grosime de 1/2 inch, apăsând cu degetele. Cercurile ar trebui să aibă o lățime de aproximativ 8 inci.
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute sau în timp ce preîncălziți cuptorul .
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Coaceți rondele până când blatul se rumeneste ușor, 10 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor și periați cu unt topit. Repetați cu pâinea rămasă.