Taitei Reci Japonezi
Fidea rece japoneză este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. O porție conține 52 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr, mirin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 11%. Rețete similare sunt Taitei Reci Japonezi, Taitei japonezi cu creveți, și Carne de vită japoneză și tăiței bol mare.
Instrucțiuni
Încălziți toate ingredientele sosului de scufundare într-o cratiță mică la foc mic, amestecând, până când zahărul este dizolvat. Se răcește sosul, apoi se răcește, acoperit, până la rece, aproximativ 1 oră.
Aduceți 2 1/2 litri de apă la fierbere într-o cratiță de 4 litri la foc moderat.
Adăugați tăiței și încă 1 cană de apă. Când apa revine la fierbere, adăugați 1 cană de apă rece și readuceți la fierbere. Fierbeți tăiței până când sunt fragede și ușor translucide, aproximativ 2 minute. Testați tăiței pentru coacere prin scufundarea a 1 șuviță în apă rece și prelevarea de probe. Dacă tăiței nu sunt fragede, adăugați încă 1 cană de apă și readuceți apa la fierbere.
Scurgeți tăiței într-o strecurătoare și clătiți bine sub apă rece.
Împărțiți tăiței în 6 boluri umplute cu gheață și apă rece. Împărțiți sosul de scufundare între 6 boluri mici și serviți cu acompaniamente pentru aromatizarea acestuia, apoi înmuiați fiecare gură de tăiței în sos.