Tagliolini cu vinete și mentă
Tagliolini cu vinete și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 138 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 86 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sare și piper, mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de mâncare și vin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tagliolini cu Caviar roșu, Lemon Tagliolini, și Tagliolini al cacao cacio e pepe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți tagliolini până la al dente.
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați bucățile de vinete într-un strat uniform și gătiți netulburate până se rumenesc pe fund, aproximativ 1 minut. Gatiti, amestecand de cateva ori, pana se inmoaie, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Adăugați bulionul de legume și fierbeți timp de 1 minut.
Adăugați roșiile și menta, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mic timp de 4 minute.
Scurgeți tagliolini, rezervând 1 cană de apă de gătit.
Adăugați pastele în tigaie împreună cu untul și 1/4 cană de brânză Romano și aruncați bine.
Adăugați suficientă apă de gătit pentru paste rezervate pentru a umezi pastele, apoi condimentați cu sare și piper.
Transferați pastele în boluri și serviți cu brânză Romano suplimentară.