Tagliolini con vongole e Zucchini (tăiței subțiri cu scoici și dovlecei)
Tagliolini con vongole e Zucchini (tăiței subțiri cu scoici și dovlecei) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,68 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 469 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, dovlecei, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare includ Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole), Scoici Oreganato: Vongole Origanate, și Tagliatelle Con Vongole-Paste Cu Scoici Mici.
Instrucțiuni
1 rețetă aluat de paste de bază, urmează rețeta;
Înmuiați scoicile într-o soluție de sare timp de 2 ore, schimbând apa de mai multe ori și aruncând sedimentele care se depun în apă.
Pregătiți pastele conform rețetei.
Rulați-l la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste, apoi tăiați-o în panglici groase de 1/8 inch. Așezați pe o tavă de foi prăfuită cu semolă și acoperiți cu prosoape de vase curate și umede până când sunt gata de gătit.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 4 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați fulgii de usturoi și chili și gătiți 5 minute.
Adăugați dovleceii și roșiile și continuați să gătiți până când sucurile de roșii s-au evaporat.
Adăugați scoicile și capacul de vin și gătiți până când scoicile au început să se deschidă la abur.
Puneți pastele în apă clocotită și gătiți 1 minut.
Se scurge și se adaugă în oală cu scoici. Aruncați până când tăiței sunt bine îmbrăcați și sosul are consistența potrivită, adăugați pătrunjelul și serviți.
ALUAT DE BAZĂ PENTRU PASTE
Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată. Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Rulați sau formați după cum doriți.