Tagine Marocane

Tagine Marocane
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru colecția dvs., Tagine marocan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 5 și costă 2,67 USD pe porție. Acest fel principal are 487 calorii, 41G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Un amestec de ceapă, semințe de coriandru măcinate, carne de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 135 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tagine marocane, Tagine Marocane, și Tagine De Miel Marocan.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu. Se prăjește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați carnea de miel în tigaie și prăjiți până se rumenesc doar la exterior. Se condimentează cu chimen, coriandru, ghimbir, scorțișoară, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a acoperi carnea. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 1/2 până la 2 ore, până când carnea este fragedă și amestecul este asemănător cu tocană. Deplasați capacul puțin după o oră dacă pare să existe prea mult lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați perele, stafidele aurii și migdalele în tocană și gătiți încă 5 minute, până când perele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
5
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate46
Revista