Tagine Marocane
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru colecția dvs., Tagine marocan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 5 și costă 2,67 USD pe porție. Acest fel principal are 487 calorii, 41G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Un amestec de ceapă, semințe de coriandru măcinate, carne de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 135 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tagine marocane, Tagine Marocane, și Tagine De Miel Marocan.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu. Se prăjește ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați carnea de miel în tigaie și prăjiți până se rumenesc doar la exterior. Se condimentează cu chimen, coriandru, ghimbir, scorțișoară, sare și piper.
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a acoperi carnea. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 1/2 până la 2 ore, până când carnea este fragedă și amestecul este asemănător cu tocană. Deplasați capacul puțin după o oră dacă pare să existe prea mult lichid.
Adăugați perele, stafidele aurii și migdalele în tocană și gătiți încă 5 minute, până când perele sunt moi.