Tagine de pui cu cuscus de nuci de pin

Tagine de pui cu cuscus de nuci de pin
Tagine de pui cu cuscus de pin-nuci este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 728 calorii, 35g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de turmeric măcinat, scorțișoară măcinată, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Tagine de pui cu caise și nuci de pin condimentate, Tagine de pui cu cuscus, și Tagine De Pui Cu Muștar Zombie Mare Cu Cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un 6-8-qt. oală cu fund greu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați jumătate de pui, cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc, 5 până la 7 minute. Întoarceți și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Transferați pe o farfurie; repetați cu puiul rămas și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri. ulei din oală și reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapa și saut până la aur, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți, amestecând continuu, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
7
Adăugați scorțișoară, turmeric, coriandru, piper negru, păstăi de cardamom, ardei iute și sare și amestecați pentru a combina. Puneți puiul în oală și adăugați caise, prune uscate, 2 căni de bulion de pui și crenguțe de pătrunjel. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic. Acoperiți și fierbeți 40 de minute. Scoateți oala de pe foc și îndepărtați crenguțele de pătrunjel și ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Supă De PuiSupă De Pui
Piper NegruPiper Negru
CoriandruCoriandru
CaiseCaise
ScorțișoarăScorțișoară
TurmericTurmeric
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
Ardei IuteArdei Iute
Prune UscatePrune Uscate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Îndepărtați pielea de la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Într-o cratiță medie acoperită, aduceți restul de 2 căni de bulion de pui la fiert. Opriți focul, amestecați cuscusul, acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Descoperiți cușcușul de tigaie și puf cu o furculiță. Se amestecă 2 linguri. pătrunjel tocat, nuci de pin și coajă de lămâie și aruncați pentru a combina. Mound cuscus pe un platou. Se acoperă cu coapsele de pui și se toarnă sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Supă De PuiSupă De Pui
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Nuci De PinNuci De Pin
CuscusCuscus
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
10
Se presară cu restul de 2 linguri. pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista