Tagine De Chiftele De Miel Marocan

Tagine De Chiftele De Miel Marocan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tagine de chiftele de miel marocan. Această rețetă servește 4 și costă 2,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 585 calorii. 191 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, șalotă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Chiftele Și Sos De Roșii (Tagine Marocane), Tagine de chiftele marocane cu lămâie și măsline, și Kefta Mkaouara (Marocan Chiftele Tagine) # SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, amestecați pesmetul și laptele până când laptele este absorbit în pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Adăugați 1 eșalotă, tocată mărunt, 1 lingură de mentă tocată, 2 linguri de coriandru tocat, 1 1/2 lingurițe ras el hanout, piment d ' Espelette și condimentați cu sare și piper. Se amestecă împreună până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ras El HanoutRas El Hanout
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Adăugați mielul și aruncați ușor împreună până se amestecă uniform. Împărțiți amestecul în 8 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Așezați chiftelele pe o farfurie cu făina și praful pe toate părțile. Rezervați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6
Într-o tigaie sote, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu până la mediu-mare până când uleiul strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați chiftelele făinoase în uleiul fierbinte și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total. Puneți chiftelele deoparte și reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Subţire-Subţire-
8
Se adaugă șalotele, se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc mediu-mic până se înmoaie, aproximativ 10 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
9
Adăugați usturoiul și morcovul și amestecați în tigaia fierbinte până când mirosiți usturoiul, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați făina rezervată și aruncați pentru a acoperi legumele în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
11
Adăugați pasta de roșii, roșiile scurse, bulionul de vită, restul de 1 1/2 lingurițe de ras el hanout și stafidele. Se amestecă pentru a se combina, rupând roșiile întregi. Aduceți lichidul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ras El HanoutRas El Hanout
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
12
Adăugați chiftelele înapoi în tocană și acoperiți cu restul de mentă, coriandru și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
13
Puneți un capac pe oală și coaceți la cuptor pentru 30 de minute. După o jumătate de oră, puneți oala la foc mediu și fierbeți până când sosul este foarte gros, 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Se servește cu cuscus aruncat în ulei de măsline de lămâie Meyer sau se servește doar cu baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Meyer LemonMeyer Lemon
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
BaguetteBaguette
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista