Tagine Bil Kok

Tagine Bil Kok
Tagine Bil Kok este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 425 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână turmeric măcinat, sare, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tagine Zaytoun pentru Tagine!, Tagine de cinci pe zi, și Tagine De Miel.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mic sau caserolă emailată la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline și sautați turmericul, ghimbirul și mielul până când carnea este bine acoperită și ușor rumenită, 2 până la 3 minute. Tăiați fin una dintre ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
TurmericTurmeric
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați-l în carne împreună cu bulionul, șofranul și coriandrul. Acoperiți și reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti pana cand carnea este frageda cu furculita, 1 pana la 1 1/2 ore. Aruncați coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
șofranșofran
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. cu o lingură cu fante, transferați carnea într-un vas rezistent la cuptor și păstrați-l cald în cuptor până când este gata de servit. Aduceți sosul în caserolă înapoi la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Tăiați fin ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați-l, împreună cu prunele, mierea, scorțișoara și piperul în sosul care fierbe. Se condimentează cu sare. Gatiti pana cand amestecul se ingroasa oarecum, 6 pana la 8 minute. Puneți sosul de prune peste carne și presărați vasul cu semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Prune UscatePrune Uscate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se servește cu pâine caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
7
Notă: pentru a prăji și zdrobi șofranul, așezați firele într-o tigaie mică antiaderentă și amestecați constant la foc mediu-mare timp de 2 până la 3 minute. Zdrobiți firele între degete sau lăsați-le într-un mortar împreună cu un vârf de sare înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Mortar și PistilMortar și Pistil
8
Gătit la Kasbah de Kitty Morse.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista