Tagine Bil Kok este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 425 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână turmeric măcinat, sare, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tagine Zaytoun pentru Tagine!, Tagine de cinci pe zi, și Tagine De Miel.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez mic sau caserolă emailată la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline și sautați turmericul, ghimbirul și mielul până când carnea este bine acoperită și ușor rumenită, 2 până la 3 minute. Tăiați fin una dintre ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Turmeric
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați-l în carne împreună cu bulionul, șofranul și coriandrul. Acoperiți și reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti pana cand carnea este frageda cu furculita, 1 pana la 1 1/2 ore. Aruncați coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
șofran
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. cu o lingură cu fante, transferați carnea într-un vas rezistent la cuptor și păstrați-l cald în cuptor până când este gata de servit. Aduceți sosul în caserolă înapoi la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Tăiați fin ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați-l, împreună cu prunele, mierea, scorțișoara și piperul în sosul care fierbe. Se condimentează cu sare. Gatiti pana cand amestecul se ingroasa oarecum, 6 pana la 8 minute. Puneți sosul de prune peste carne și presărați vasul cu semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Prune Uscate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se servește cu pâine caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
7
Notă: pentru a prăji și zdrobi șofranul, așezați firele într-o tigaie mică antiaderentă și amestecați constant la foc mediu-mare timp de 2 până la 3 minute. Zdrobiți firele între degete sau lăsați-le într-un mortar împreună cu un vârf de sare înainte de utilizare.